Xbox Series S a fost confirmat de către Microsoft

xbox series s România

O variantă mai ieftină, mai puțin puternică și numai cu jocuri disponibile în varianta digitală a consolei Xbox, mai exact este vorba de Xbox Series S a fost confirmată de către Microsoft printr-o postare pe pagina lor de Twitter.

Ce specificații va avea noul Xbox Series S?

Încă nu se cunosc foarte multe detalii despre specificațiile consolei, tot ce putem ști la momentul actual este că dimensiunea consolei este una foarte mică, fapt datorat în principal de lipsa unității optice.

Cel mai probabil, consola va dispune de o rezoluție Full HD, 1080p, cu un număr mai ridicat de FPS decât până acum și cu mare parte, dacă nu toate îmbunătățirile noii generații a gamei de top de console.

Cât va costa Xbox Series S în România?

Prețul consolei anunțat în State este de 299 dolari pentru un Xbox Series S, iar prețul la noi ne așteptăm să fie în jurul sumei de 1450 lei, în clasica tradiție a parității 1:1 dolar euro.

Când se va lansa noul Xbox Series S?

Microsoft a confirmat ieri, 8 septmebrie, ziua de lansare a noilor console. Atât modelul Xbox Series S cât și modelul mai puternic Xbox Series X au ca dată de lansare ziua de 10 noiembrie 2020.

CITEȘTE ȘI  Cum să conectezi controllerul DualSense de PS5 pe calculator

Catalin
Fondator al siteului TechX.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.
%d blogeri au apreciat: