Red Dead Online va fi disponibil ca joc independent pe 1 decembrie pentru $5

Red Dead Online va fi disponibil ca joc independent pe 1 decembrie pentru $5

Jocul produs de Rockstar, Red Dead Online va fi disponibil ca joc independent pe 1 decembrie pentru $5. Se pare că producătorul de jocuri dorește să adune cât mai mulți jucători, fără a face jocul gratuit. Acest preț de 5 dolari va fi disponibil doar până la 21 februarie 2021, mai apoi urmând să fie disponibilă la prețul de 20 dolari.

Red Dead Online va fi disponibil pe următoarele platforme: Microsoft Store, PlayStation Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store și Steam. Va exista o opțiune pentru a debloca modul de poveste single player din Red Dead Redeption 2, pentru un cost adițional.

Jocul va rula și pe noile console, PlayStation 5 și Xbox S/X, dar veți avea nevoie de un cont de PlayStation Plus sau Xbox Live Gold pentru a-l putea juca. Dacă optați pentru versiunea de PC, veți avea nevoie de un spațiu de stocare destul de mare, jocul având 123 GB.

CITEȘTE ȘI  Cum să conectezi controllerul DualSense de PS5 pe calculator
Catalin
Fondator al siteului TechX.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.
%d blogeri au apreciat: