Microsoft Flight Simulator 2020 a depășit numărul de 1 milion de jucători la doar 2 săptămâni de la lansare

microsoft flight simulator 2020

Ultimul joc din seria Microsoft Flight Simulator este fără îndoială unul dintre cele mai complexe jocuri realizate de dezvoltatorul francez de jocuri video Asobo Studio. Flight Simulator 2020 folosește un amestec de tehnologii pentru a oferi o descriere cât mai exactă a pământului, mai exact serviciul Bing al celor de la Microsoft pentru hărți și tehnologia Azure pentru randare și afișare a terenurilor, formelor de relief și a clădirilor.

Având în vedere toate acestea, nu este de mirare faptul că, potrivit unei postări de pe contul oficial al Microsoft Flight Simulator de pe Twitter, jocul a adunat peste 1 milion de utilizatori care au zburat pe toată suprafața hărții și au adunat un număr impresionante de mile, mai exact 1,2 miliarde echivalentul a 1,93 miliarde de kilometrii. 

Tot în această postare putem afla că cel mai popular tip de aeronavă este Daher Tbm 930, urmat de Cessna Citation CJ4 și de Airbus A320 Neo. Cel mai popular aeroport rămâne John F. Kennedy Intl din New York, iar cea mai preferată destinație va fi mereu casa ta.

CITEȘTE ȘI  Cum să conectezi controllerul DualSense de PS5 pe calculator
Catalin
Fondator al siteului TechX.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.
%d blogeri au apreciat: