Cum instalezi WhatsApp pe calculator

Dacă folosești des serviciul de mesagerie WhatsApp însemnă ca deja cunoști cât de enervant poate fi uneori să conversezi folosind tastatura telefonului. Astăzi, o să îți prezint cum poți să instalezi WhatsApp pe calculator și cel mai important lucru cum să-l setezi astfel încât să te bucuri de o experință foarte bună de utilizare.

Pe această pagină (faceți click pentru a trece mai departe)

Înainte să începem

De reținut că pentru a putea folosi WhatsApp pe calculator sau pe laptop, este necesară setarea lui de pe telefonul mobil. După cum o să observi imediat, este imposibilă utlizarea lui fără a avea instalată aplicație de mobil și fără ca telefonul să fie conectat la internet. 

Cum instalezi WhatsApp pe calculator

Dacă dorești să instalezi WhatsApp ca și aplicație pentru laptopul sau calculatorul tău, tot ce trebuie să faci este de descarci executabilul de pe pagina lor de descărcări. Există versiune atât pentru Windows cât și pentru utilizatorii de Mac.

Odată ce ai descărcat și instalat aplicația, tot ce trebuie să faci este sa o rulezi. La prima utilizare a ei, va fi necesară configurarea ei.

Instalare Aplicație WhatsApp pe calculator

Acest ecran de început îți explică tot ce trebuie să faci pentru a utiliza serviciul de mesagerie direct pe calculatorul tău. Odată realizați pașii, se va deschide efectiv aplicația unde vei regăsi toate conversațiile tale și poți începe altele noi.

Există de asemenea și o verisiune de browser a celebrei aplicații, astfel încât nu mai este necesară descarcarea și instalarea aplicației pe calculator, ci doar accesarea următorului link.

De reținut faptul că, aplicația de desktop impune câteva limitări precum lipsa apelurilor audio cât și a celor video. Cu toate acestea, te poți bucura de o experiență de comunicare scrisă, mult mai rapidă și mai eficientă decât pe telefon, fapt datorat tastaturii mecanice și nu virtuale așa cum se regăsește de cele mai multe ori ea pe telefon. 

Catalin
Fondator al siteului TechX.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.
%d blogeri au apreciat: