365 de zile 2: Va exista o continuare a celebrului film 365 de zile? Data de lansare

365 de zile 2: Va exista o continuare a celebrului film 365 de zile? Data de lansare

Filmul 365 de zile este o dramă romantică ce-l înfățișează pe de-o parte pe șeful mafiei siciliene Massimo (Michele Morrone) ce preia conducerea după asasinarea tatălui său, iar pe de-alta pe Laura (Anna Maria Sieklucka), director de vânzări într-un hotel de lux din Varșovia. Viețile celor doi se intersectează când Laura în încercarea de a-și salva relația cu Martin, iubitul său, face o excursie în Sicilia, unde Massimo, cel mai periculos om de pe insulă o răpește și îi oferă acesteia 365 de zile să se îndrăgostească de el.

Va exista o continuare a celebrului film 365 de zile?

365 de zile trailer

Filmul bazat pe primul volum 365 DNI din trilogia scrisă de autoarea poloneză Blanka Lipińska s-a bucurat în anul 2020 de un succes enorm, astfel că nu au încetat să apară întrebările legate de o continuare a acestuia. Ei bine filmările pentru partea a doua a celui mai iubit dar și controversat film au fost demarate în mai 2021. În ciuda criticilor și petițiilor semnate pentru scoaterea filmului de pe Netflix, acesta a fost al patrulea cel mai cautat film pe Google în 2020 și s-a clasat în top 10 filme de pe Netflix în peste 90 de țări.  

După succesul primului film, Netflix a hotărât să ia sub bannerul producției sale filmul 365 de zile pentru a dezvolta următoarele două părți, ce vor fi distribuite ca fiind originale Netflix, ceea ce înseamnă o supraveghere atentă și o abordare mai precaută a unora dintre temele controversate ale primului film.

În continuare filmul 365 de zile 2 și respectiv 3 se va baza pe trilogia autoarei Blanka Lipińska ce a fost co-scriitoarea primului scenariu împreună cu Mojca Tirs, echipă ce va lucra și la următoarele două părți împreună cu Tomasz Mandes. Producția celor două filme se desfășoară în paralel începând în Polonia și continuând filmările în Italia. Membrii distribuției se întorc, Michele Morrone își reia rolul de Massimo Torricelli, iar Anna Maria Sieklucka, rolul Laurei Biel. Magdalena Lamparska revine și ea în rolul Olgăi, iar Otar Saralidze se întoarce ca Dominico. Se vor alătura mulți actori noi, printre care și Simone Susianna în rolul lui Nacho.  

CITEȘTE ȘI  Ce personaje noi apar în sezonul 3 din Narcos?

De data aceasta cei doi protagoniști Massimo și Laura, deși reuniți, sunt supuși unui șir nou de încercări, relația celor doi fiind influențată de legăturile de familie ale lui Massimo și de un bărbat misterios apărut în viața Laurei pentru a-i căștiga inima și încrederea.

Data de lansare 365 de zile 2

365 de zile 2 data de lansare
365 de zile 2 – data de lansare

Data oficială de lansare a filmului 365 de zile 2 nu a fost încă precizată, însă sperăm că Netflix va anunța curând acest lucru. Pentru a compensa, trailerul filmului va fi publicat înainte de premiera sa pe Netflix în 2022.

Catalin
Fondator al siteului TechX.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.
%d blogeri au apreciat: